De seminars worden gegeven door topcoach/trainer Vilna van Betten  en een team van professionals.

Vilna van Betten

Vilna4Moeder van 3 kinderen, lifecoach en (enter)trainster Vilna van Betten heeft op unieke, energieke en inspirerende wijze inmiddels vele teams en particulieren gemotiveerd en geïnspireerd om de kwaliteit van leven en werk te optimaliseren. Haar dynamische stijl kenmerkt zich door motivatie, uitdaging en confrontatie. Wetenschap gecombineerd met (levens)ervaring zorgen voor een ideale mix waarin muziek, interactie en humor een grote rol spelen. Zij neemt alleen genoegen met het maximale resultaat.
Haar passie:
Mensen inspireren om hun eigen kracht, kennis en kunde in te zetten. Dit voor optimale resultaten en kwaliteit in welke situatie dan ook.

Vilna is eigenaar van Vilna.nl en mede-eigenaar van het health care centre Corpus Mens. Tevens is zij de auteur van het lespakket “Lekker in je vel” welke zij voor de groepen 7/8 in het basisonderwijs heeft ontwikkeld.
Zij is ambassadrice voor het self-esteem program van DOVE waarvoor zij door het hele land workshops verzorgd.
Op dit moment schrijft zij een boek. Daarnaast heeft zij het e-boek man vs vrouw geschreven en tips voor en slim en makkelijk leven (gratis te downloaden)
Lees hier de CV van Vilna

Vilna haar bijzonder aanpak zorgt ervoor dat elke ervaring een heuse happening is!

Daarnaast werkt er bij Vilna.nl een geweldige ‘crew’ die er alles aan doet de zaken zo goed mogelijk te laten verlopen.
IMG_6811

Bekijk wat de deelnemers zeggen over Vilna en de crew

 

Onze unieke aanpak: 2B®: Beroering en Beleving.

  • Beroering. Op de juiste manier aangeraakt worden is de eerste voorwaarde om in beweging te komen. Vilna is zelf rolmodel voor succesvolle veranderingen in haar leven en zij weet op zeer aanstekelijke cabareteske wijze anderen te inspireren en te motiveren hun eigen rolmodel te zijn.
  • Beleving. Zoals de Olympische atleet het uiterste vergt van zijn lichaam om de gouden medaille te halen, zo moet ook het brein ‘gestretcht’ worden om echte veranderingen in gedrag en houding te realiseren. Vilna neemt deelnemers in seminars daarom mee in een wereld vol bijzondere ervaringen. Vanuit de juiste wetenschappelijke basis, gecombineerd met kennis, ervaring en vertrouwen zorgt deze aanpak voor een duurzame, positieve levenshouding.

Een greep uit onze tevreden klantenkring:

Schermafbeelding 2014-04-16 om 20.15.56UnknownUnknown
UnknownUnknownSchermafbeelding 2014-04-16 om 20.17.56
UnknownUnknownimages

Schermafbeelding 2014-04-16 om 20.28.01

Schermafbeelding 2014-04-16 om 20.27.21

nationale-ombudsman

logolucasvoorpagina

Schermafbeelding 2014-04-16 om 20.31.10