Vilna.nl organiseert  1 x per maand op dinsdag- of donderdagavond van 19.30 uur – 21.30/22.00 uur workshops.

Het team van Vilna.nl zorgt dat zij ‘up-to-date’ blijft en biedt jou de belangrijkste nieuwste zaken en inzichten aan. Dit zodat jij ook alle nieuwste inzichten verwerft.

Deze avond is opgebouwd uit een deel theorie, demonstraties en vooral veel oefenen.
Oefenen staat centraal.

Het is ‘the place to be’ als het gaat om elkaar inspireren, motiveren, kennis delen en groei. Kies hieronder uit waar je interesse voor hebt en schrijf je in. VOL = VOL (max. 20 deelnemers).
Deze workshops worden aangeboden op de volgende data.:

Zelfvertrouwen doe je zo!                        6 september 2018
Breinvoeding 4 oktober 2018
Uit je hoofd, in je gevoel! 1 november 2018
Body & Mind Reset 11 januari 2019
De magie van hypnotisch taalgebruik 7 februari 2019
Introductiecursus EMDR&EFT (hele zondag!) 14 oktober 2018,
14 april 2019
(inschrijven via deze link)
 Mindfulness: je hoofd leeg en in het NU!  8 maart 2019

Body & Mind Reset

Schermafbeelding 2014-06-06 om 16.41.18We hebben allemaal specifiek gedrag wat we in het ‘nu’ laten zien. Dit is in het verleden als ‘strategie’ in een specifieke context ‘aangeleerd’ en opgebouwd. Deze strategie vinden we  terug in ons gedrag, denkwijze en in ons fysieke systeem. Soms is dat gedrag wat samengaat met emotionele blokkades die we hebben opgebouwd om onszelf te ‘beschermen’. We bouwen dan een ‘muur’ op om herhaling te voorkomen. Dit uit zich ook vaak in fysieke klachten en belemmert ons van het benutten van ons volledig ‘potentieel’.

Tijdens deze workshop ‘Body & Mind Reset’ ontdek je de samenhang van onze mindset en lichaamshouding en krijg je toegang tot snel en effectief veranderingswerk via het lichaam.
Tijdens deze workshop zul je ervaren dat het lichaam voor werkelijke verandering onmisbaar is. In plaats van over de mogelijkheid tot verandering te praten en direct met het lichaam te werken, wordt door deze fantastische ‘fysieke aanvulling’ de snelle verandering in het ‘hier en nu’ meteen zichtbaar, voelbaar en ervaren.

Breinvoeding

unknown-2Ons voedingspatroon bepaalt in grote mate het ‘welbevinden’ van onze lichaamscellen en dus van hoe jij je voelt. Na deze workshop weet jij welke voeding wat voor effecten heeft op jouw brein, welbevinden en je energieniveau.
Praktisch en duidelijk, zodat het makkelijk toe te passen is in je dagelijks leven.


Zelfvertrouwen
mentale-detox-deel-1-202894-w800Hoe zelfverzekerder jij bent, hoe makkelijker het leven ‘lukt’. Je gaat voor je doelen, hebt veel energie en voelt je lekker. Is zelfvertrouwen aangeboren of aangeleerd? Kun je het ontwikkelen? Hoe doe je zelfvertrouwen en vooral is het in 1 avond aan te wenden? Ervaar in 1 avond op interactieve wijze, dat jij ook in staat zal zijn te allen tijde je zelfverzekerd te voelen.


Mindfulness
Schermafbeelding 2014-06-06 om 16.44.00
Mindfulness is een methode om met meer aandacht in het leven van NU te staan en bewuste keuzes te maken in plaats van in de automatische piloot machteloos toe staan kijken hoe jouw leven zich aan je voltrekt. Ooit opgezet voor mensen met chronische pijn en stress, is Mindfulness nu een hele toegankelijke en, niet onbelangrijk, een hele werkzame methode gebleken voor mensen met en zonder klachten. Omdat ik het iedereen gun wat meer rust, ook op de lange termijn, in zijn of haar leven te hebben, is deze Masterclass ontstaan.
Tijdens deze workshop leer en ervaar je direct technieken voor rust, ruimte en hoe je in het ‘nu’ kan zijn. Daardoor ontstaat er voor iets wat je eerst als stressvol of als probleem hebt ervaren, direct ruimte voor oplossingen en relativering. Heerlijk om jezelf dat te gunnen in deze hectische tijden. Omdat jij kiest voor levenskwaliteit!

 Uit je hoofd in je gevoel
images-2
Hoe kun je meer in je ‘lijf’ komen? Hoe kun je een gevoel herkennen, erkennen en ernaar handelen? En vooral welke oefeningen kun je hiervoor inzetten, zodat het slim en makkelijk kan? Tijdens deze avond ervaar jij hoe je je fysieke Intelligentie kunt vergroten en hiermee nog meer kunt vertrouwen op je intuïtie.

 

De magie van hypnotisch taalgebruik

AfbeeldingHypnose is de snelste, eenvoudigste en meest effectieve manier om permanente verandering in je leven te bereiken. Hypnose is de meest sterke tool die je van jezelf al hebt: de innerlijke kracht om dingen te bereiken die je werkelijk nooit voor mogelijk hield. Zeg maar “je beste ik”. Echte hypnose is dus geen langdurende ontspanningstherapie, waarbij je misschien wel in een staat van trance en/of hypnose zou kunnen gaan. Nee, èchte hypnose gaat direct naar de oplossing om het zo snel en effectief mogelijk blijvend op te lossen, wat het issue ook is! Het is een werkelijk unieke, mooie en ingrijpende ervaring met directe resultaten. Hypnose is geen magie…maar bijna! Ervaar tijdens deze workshop hoe je hypnotisch taalgebruik kunt inzetten voor jezelf en anderen!

Introdutiecursus – EMDR&EFT (zondag) incl. certificaten
’s Ochtends EMDR, ’s middags EFT.

EMDR:
Schermafbeelding 2015-03-29 om 14.41.29Eye Movement Desensitization and Reprocessing betekent letterlijk: door oogbeweging minder gevoelig worden en opnieuw verwerken. Afgekort tot EMDR. Het is een kortdurende behandelmethode om akelige of traumatische ervaringen te verwerken. Het is bedoeld voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van nare/traumatische ervaringen. Dit kan een heftige ervaring, zoals een verkeersongeval of een geweldsmisdrijf zijn, maar ook andere ervaringen die veel invloed hebben gehad op de ontwikkeling van iemands leven zoals pesterijen of krenkingen in de jeugd die in het hier-en-nu nog steeds invloed hebben. EMDR leidt ertoe dat de herinnering aan een traumatisch beeld vrij snel de emotionele lading verliest en het dus niet meer pijnlijk is om aan de gebeurtenis terug te denken.Tijdens deze introductiecursus ervaar je hoe jij EMDR in je dagelijks leven/praktijk kunt  toepassen.

EFT:  
schermafbeelding-2017-06-10-om-18-09-07
Emotional Freedom Techniques, is een onderdeel van de Energetische Psychologie en is een positieve, effectieve en snelle methode om remmingen, angsten en andere negatieve emoties en/of fysieke klachten in een paar minuten kwijt te raken.
Het is een korte en makkelijk te onthouden methode om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen. Het zijn deze fysiologische reacties die met de EFT behandelingen worden geneutraliseerd en die ons weer rustig maken.Tijdens deze introductiecursus ervaar je hoe jij EFT in je dagelijks leven/praktijk kunt toepassen.
Inschrijven van deze introductiecursus kan alleen via deze link

Ik hoop je te zien tijdens een van de workshops.

Locatie en investering:
Health Care Centre Corpus Mens,
Breitnerlaan 243-245 te Den Haag.
De investering is 29,- euro incl. koffie/thee.
De investering voor de introductieworkshop EMDR en EFT is 149,- euro incl. koffie/thee, lunch en certificaat (via deze link kun je je daarvoor inschrijven)

Kun je niet wachten en wil je 2 wekelijks op de hoogte gehouden worden met de nieuwste kennis en inzichten? Meld je dan via deze link aan voor de ‘Tips van Vilna’ en ontvang daarbij nu gratis het E-book ‘Tips voor een slim en makkelijk leven’