Wist jij dat ‘onzekerheid’ en een laag zelfbeeld bij de meerderheid van de jongeren de oorzaken zijn dat je activiteiten laat of waardoor je jezelf niet profileert? En dat er op school je niet genoeg geleerd wordt hoe je moet omgaan met tegenslag of met emoties die je dwars zitten? Dit moet anders. Want juist wanneer jij je goed en zelfverzekerd voelt maak je de keuzes die bij je passen, doe je wat je leuk vindt en ben je succesvol in het leven. Dus: Maak jezelf “BETEKENISVOL” en schrijf je in voor de training ‘Gebruik je ‘harses’!’, voor jongeren van 13 t/m 19 jaar.

Hier zul je helderheid ontwikkelen over wie je bent en kunt zijn, wat je voor jezelf wilt en welke mogelijkheden je in huis hebt om je doelen te realiseren. Na deze training begrijp je wat je bezighoudt, hoe je denkt, hoe je je voelt en hoe je vat krijgt op het dagelijks leven om je heen.

Je leert de basistechnieken van NLP, alles over effectieve communicatie en nog veel meer.

Wat leer je precies? Klik hier voor de flyer  Schermafbeelding 2013-04-02 om 21.44.33
Op school werk je vooral aan je kennis en je analytische intelligentie (IQ). In deze training gaan we vooral ook aan de slag met de overige intelligenties. Je leert daarmee soepel om te gaan met tegenslag en hoe je weerbaarder en zelfverzekerder kunt zijn:

  • (Analytische Intelligentie, IQ) kennis vaardigheden en technieken voor handige communicatie
  • (Fysieke Intelligentie, FQ) je brein (en dus je gedachten) en lichaam in staat van rust brengen voor een betere focus en een groter concentratievermogen
  • (Emotionele Intelligentie, EQ) invloed hebben op je gevoelsleven en emoties kennen en beheersen voor een gezond zelfvertrouwen en om stress te voorkomen
  • (Spitituele Intelligentie) bewust weten wat je wilt en hoe je dit kan bereiken

Dit alles “learning by doing” op een manier zoals het brein het beste leert. Met veel muziek, beweging en LOL!

Na deze training weet jij hoe je je talenten kunt inzetten voor meer succes en hoe je de juiste keuzes maakt. Naast veel inzicht zal deze training veel gereedschap geven om ook op een andere manier met gebeurtenissen en ervaringen uit het verleden om te kunnen gaan.

Locatie & Investering:

  • Deze training vindt plaats in Het landhuis ‘Dinkler Prinz” te Gronau- Epe, een geweldige locatie net over de grens in Duitsland. Klik hier voor de route.
  • De training is 4 dagen (ma t/m donderdag in de vakantieperiode) en de investering hiervoor bedraagt momenteel € 795,- (i.p.v. 1295,-)
  • Inclusief lunches, koffie, thee, fruit, 4 keer een diner en 3 overnachtingen met ontbijt
  • Tijdens deze training beschikken we over voldoende professionele begeleiders.

 Een indruk:

DSC_0276 DSC_0272 DSC_0517 DSC_0537
DSC_0606 DSC_0625 IMG_3690 ROTTERDAM - DOVE - SELF ESTEEM
 DSC_0580 DSC_0577 DSC_0583 DSC_0596