Vilna.nl zorgt ervoor dat medewerkers anders gaan denken en vergroot daarmee de veranderbereidheid die hard nodig is een steeds veranderende innovatieve omgeving. Verandering gaat van binnen naar buiten. Een verandering kan alleen dan succesvol zijn, wanneer  de werknemer intrinsiek de vaardigheden om te kunnen veranderen beheerst.
Om een verandering door te voeren, is persoonlijke ontwikkeling een MUST. Zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, veranderbereidheid en veerkracht zijn vaardigheden die onontbeerlijk zijn in het aangaan van een verandering en zo het bereiken van nieuwe doelen.

Zo ervaart men de kracht van zelfsturing, haalt men persoonlijk veel inzichten en geef men zichzelf of de organisatie een nieuwe dynamiek.

Lees hieronder ons aanbod of neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

1) INSPIRATIEDAG, in 1 dag de juiste mindset voor veranderbereidheid, veerkracht en zelfvertrouwen
images
Ben jij geïnteresseerd of een verandering ook slim, makkelijk en leuk kan zijn?
Laat je inspireren. Tijdens deze dag word je uitgedaagd om ‘comfortabel’ uit je comfortzone te gaan en ga je experimenteren met nieuw gedrag. Hierdoor ontwikkel je meer zelfvertrouwen, veranderbereidheid en veerkracht.
En…je zult ervaren: That is where the ‘MAGIC’ starts.
Lees hier verder ->
Deze leaflet  INSPIRATIEDAG geeft u alle informatie voor jou en je werkgever.
Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

2) De ‘SHIFT’ – in 9 dagen de gewenste verandering
most-adaptable-to-change-595x371Veranderbereidheid, veerkracht en zelfvertrouwen zijn de basis (zowel in vaardigheid als attitude) om succesvol te blijven in een steeds veranderende organisatie. Deze meerdaagse ‘SHIFT’ heeft de focus op persoonlijke ontwikkeling van de medewerker. Dit zodat organisaties professionals aan zich binden die innovatie, communicatie, verbinden en samenwerken beheersen. Wil je echt iets bijzondes en helemaal afgestemd op wat jouw organisatie op dit moment nodig heeft? Dan is dit de opleiding die je zoekt!
Door de academische achtergrond en jarenlange werkervaring zijn wij op sublieme wijze in staat de kern van de zaak in korte tijd te doorgronden. Klik hier voor meer informatie.
Deze leaflet de SHIFT bevat in het kort meer informatie.
Uitgebreidere informatie lees je hier.

3) NLP-opleiding: INSPIRATIEWEEK
imagesDe enige opleiding die je blijvend waardevoller maakt voor jezelf en je omgeving.
Resultaten: FOCUS, ZELFVERTROUWEN, PROFESSIONELE GROEI, PERSOONLIJK LEIDERSCHAP, KRACHTIG DENKEN en SUCCES. Basisuitgangspunt is een volwaardige NLP-opleiding. Deze leaflet INSPIRATIEWEEK geeft jou alle informatie voor jouw werkgever.
Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

 

ONZE AANPAK: 2B®: BEROERING EN BELEVING.

  • Beroering. Op de juiste manier aangeraakt worden is de eerste voorwaarde om in beweging te komen. Vilna is zelf rolmodel voor succesvolle veranderingen in haar leven en zij weet op zeer aanstekelijke wijze anderen te inspireren en te motiveren hun eigen rolmodel te zijn.
  • Beleving. Zoals de Olympische atleet het uiterste vergt van zijn lichaam om de gouden medaille te halen, zo moet ook het brein ‘gestretcht’ worden om echte veranderingen in gedrag en houding te realiseren. Vilna neemt deelnemers daarom mee in een wereld vol bijzondere ervaringen. 

Je leert het beste door grenzen te verleggen, te ervaren en te beleven. In onze opleidingen word je geïnspireerd en uitgedaagd. Je ontmoet jezelf en anderen in nieuwe situaties die je uitnodigen om uit de comfortzone te komen. Wij bieden je een ijzersterk theoretisch fundament, heel veel toepasbare praktijkvoorbeelden, afgewisseld met humor, muziek en opdrachten. We nodigen je uit om op ontdekking te gaan en te ontdekken dat je meer kan dan je denkt! Mail naar info@vilna.nl voor meer informatie of bel ons op 06-44440212. Ook kun je via ons contactformulier een bericht achter laten.

Zij, en vele anderen, hebben de positieve effecten al ondervonden:

UnknownUnknownnationale-ombudsmanimagesSchermafbeelding 2014-04-16 om 20.28.01Schermafbeelding 2014-04-16 om 20.27.21Schermafbeelding 2014-04-16 om 20.31.10logolucasvoorpagina5eSchermafbeelding 2014-04-16 om 20.07.56Schermafbeelding 2014-04-16 om 20.15.56UnknownUnknown
UnknownlogoRandstad_High_Technics_8319BNL