Optimaal benutten van vermogens

Dit is dé ideale en meest effectieve training om je (werk)leven en communicatie te verrijken voor nog betere resultaten op welk gebied dan ook. Al ons gedrag uit zich middels communicatie. Na 9 dagen aaneen ben jij bewust van jouw communicatie- en gedragspatronen en bezit en beheers jij, de meest effectieve en bewezen technieken om jouw communicatie en gedrag de kleur te geven die jij wilt en die nodig is.

Hiertoe hebben wij een efficiënte en bewezen methode ontwikkeld: BMR®
Body & Mind Reset: Alle successtrategieën uit meerdere stromingen samengebundeld in één bruikbaar pakket op gebied van fysiologie, mentale processen en voeding. Als basis NLP, aangevuld met allerlei technieken en kennis uit andere stromingen zoals Mindfullness, Hypnose, EMDR, EFT, TA, Hypnose, Timeline therapie RET, Wim Hof (Iceman) methode , orthomoleculaire voeding, sport enz. Hierdoor is deze week een volwaardige NLP-opleiding en meer……Elke dag ervaar je hoe je jouw fysieke en mentale processen optimaliseert en je dus jezelf gezonder en gelukkiger voelt. Dit uit zich in effectief en constructieve communicatie en gedrag. Aan het einde van de training weet je precies hoe jij het optimale uit jezelf en de ander haalt.

Miscommunicatie, mentaal in disbalans zijn en zelfs ziekte ontstaan door belemmerende patronen, het vasthouden aan onbewuste sturingen en angst om te veranderen.
Wij geloven dat iedereen in staat is invloed uit te oefenen op de kwaliteit van zijn/haar (werk)leven.

Inhoudelijk uitgangspunt zijn jouw 4 intelligenties 

Door de 4 intelligenties als vertrekpunt te kiezen zul je in deze week zowel cognitief gevoed en uitgedaagd als en emotioneel ‘geraakt’ worden. En wel ieder op zijn of haar niveau.

 • IQ (Analytische Intelligentie/cognitief): kennis tools, vaardigheden, modellen en technieken hoe je de resultaten in je communicatie en leven meer kleur kunt geven
 • EQ (Emotionele Intelligentie): je brein (en dus je gedachten) en lichaam in staat van rust brengen voor meer empathie, een betere focus en een groter concentratievermogen
 • FQ (Fysieke Intelligentie): invloed hebben op je gevoelsleven en emoties kennen en beheersen om stress en ziekte te voorkomen/te genezen
 • SQ (Spirituele Intelligentie): bewust weten wat je wilt en hoe je dit kan bereiken

Jij zult in deze week jezelf verbazen hoe slim en makkelijk dit kan, toepasbaar bij jezelf en anderen

De succesvolle aanpak: 2b® Beroering en beleving, lifecoaching en cabaret

Dit zeggen de deelnemers!

 • Beroering: Op de juiste manier aangeraakt worden is de eerste voorwaarde om in beweging te komen. Vilna is zelf rolmodel voor succesvolle veranderingen in haar leven en weet op zeer aanstekelijke wijze anderen te inspireren en te motiveren hun eigen rolmodel te zijn.
 • Beleving: Zoals de Olympische atleet het uiterste vergt van zijn lichaam om de gouden medaille te halen, zo moet ook het brein en lichaam ‘gestretcht’ worden om echte veranderingen in gedrag en houding te realiseren. Vilna neemt deelnemers in de training daarom mee in een wereld vol unieke ervaringen. Vanuit de juiste wetenschappelijke basis, gecombineerd met kennis, ervaring en vertrouwen zorgt deze aanpak voor een duurzame, positieve levenshouding.

Richard Bandler (bedenker NLP), John Lavalle (co-trainer) en Vilna

Deze meest breinvriendelijk aanpak realiseren we door de unieke benadering van lifecoach Vilna in combinatie met muziek, humor, beweging, gezonde voeding en veel afwisseling waardoor de leereffecten en resultaten het grootst zijn.  Het houdt de mentale belasting beperkt en het geleerde wordt gemakkelijk verankerd in het bewustzijn.

Kortom: de opleiding is een ware beleving, waarin je meegenomen wordt in een wereld .
Lees de meest gestelde vragen en antwoorden: Q&A.

Twee niveau’s: Practitioner en Master-practitioner

* Niveau 1: een NLP-practitioners opleiding
* Niveau 2: een NLP-master-practitioners opleiding

Deze zijn na elkaar te volgen en worden gecombineerd aangeboden. In de trainingsruimte is dus een mix van practitioners en masters aanwezig, zodat beide doelgroepen het beste uit elkaar naar boven halen. Men dient eerst niveau 1 te halen om aan niveau 2 deel te kunnen nemen. Beide niveau’s zijn aangevuld met allerlei technieken en kennis uit andere stromingen zoals Mindfullness, EMDR, EFT, TA, Hypnose, Timeline therapie RET, Wim Hof (Iceman) methode enz.

Het basisprogramma voor niveau 1 wordt voor niveau 2 aangevuld met een apart eigen programma . Hierin krijgen zij de mogelijkheid hun eerder opgedane kennis te optimaliseren en te verdiepen. Daarnaast krijgen zij naast deze training een extra module van 1 dag aangeboden op een ander tijdstip.

Locatie & Investering (ruim 1000,- belastingvoordeel lees hieronder meer)

Dr. Joe Dispenza (o.a. bekend van:what the bleep do we know)

 • De investering is €2795,- BTW vrij.
 • Dit is inclusief uitgebreide manual, officieël internationaal erkend NLP-certificaat, versnaperingen, koffie en thee en exclusief bijkomende verblijfskosten.
 • De opleidingskosten kun je aftrekken als studiekosten. Stel de investering is € 2795,-. Bij een tarief van 42% loonbelasting en de drempel van € 250 is het fiscale voordeel ca. € 1070,-. Hierdoor zijn de netto-opleidingskosten € 1700,-. Wil je de aftrek maximaal benutten dan moet het bedrag in één belastingjaar voldaan zijn. Lees meer over dit fiscale voordeel.
 • Betalen in termijnen is mogelijkde helft direct na inschrijving en vervolgens 5 maanden lang telkens 10% per 1e van de maand. Selecteer hiervoor bij uw inschrijving ‘ik betaal graag in termijnen’ en je ontvangt bij je factuur een door jou te ondertekenen ‘machtigingsformulier automatische incasso’
 • Deze training (achtereen van zaterdag 11 uur t/m zondag 16.00 uur) vindt plaats in de luxe Villa Schoolthoff te Kring van Dorth, een geweldige locatie in Gelderland. Klik hier voor de route.
 • Bijkomende verblijfskosten omvangen: slaapgelegenheid incl. verantwoord biologisch ontbijt, lunch en diner, fruit/versnaperingen, thee en koffie. Er kan gekozen worden uit een kamer alleen of een kamer delen. Klik hier voor een impressie van de slaapkamers. Bij het inschrijven wordt dit vanzelf als optie aangegeven.
 • Op de inschrijving zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wij kunnen een op maat gemaakte offerte maken voor je werkgever.
Wil je alvast wat informatie aan je werkgever laten zien? Gebruik deze flyer.

Rekenvoorbeeld investering:

Inschrijving                                                                       € 2795,-
8 nachten (kamer delen) incl. maaltijden                               €  470,-
Totale investering                                                               € 3265,-

Twijfel?

Neem gerust contact op voor vragen, bekijk de referenties van eerdere deelnemers hiernaast of op linked in.
Of bezoek eerst ons kennismakingseminar INSPIRATIEDAG om te ervaren of het wat voor je is!