Vilna.nl biedt een geweldige opleiding om zelf lifecoach te worden.

Te veel mensen hebben last van futloosheid, overgewicht, stress, depressie, eenzaamheid enz..
* Is het jouw passie om daar wat aan te doen?
* Vind jij ook dat zelfbewustzijn en zelfreflectie de sleutels zijn tot professionele en persoonlijke groei?
* Ben jij iemand die graag op een dynamische wijze effectief naar en resultaat toewerkt?
* Ben jij ook van mening dat iedere intelligentie (IQ, FQ, EQ, SQ) evenveel ontwikkeld dienen te zijn om balans te ervaren?

IMG_0644IMG_0639 IMG_0632 IMG_0614

 

De kracht van onze INSPIRATIEWEKEN

Velen beweren de wijsheid in pacht te hebben als het aankomt op begeleiden van mensen. Zorgwekkend, zeker wanneer je je realiseert dat iedereen zich ‘coach’ mag noemen en dat er vele aanbieders zijn van coach opleidingen die niet geaccrediteerd als gelicenseerd zijn. Wij zijn dat wel en  staan bekend om onze kwaliteit. Wij gaan voor het maximale resultaat. Onze unieke breinvriendelijke aanpak maakt dat het geleerde direct in de praktijk toegepast kan worden.

Wij hebben daarbij 3 belangrijke uitgangspunten:

1) Be thé rolemodel and walk thé talk; om iemand anders te begeleiden dien jezelf het juiste voorbeeld te geven (dus je hebt zelf groei doorgemaakt op vele gebieden)

2) Er is altijd en weg naar een oplossing. We bieden hiertoe uit vele psychologische stromingen technieken, interventies en modellen aan zodat jij zeker weet dat je genoeg in huis hebt om tot het gewenste resultaat te komen.

3) Meten = Weten: Cliënten stoppen niet eerder hun traject, voordat we zeker weten dat het gestelde doel bereikt is.

Deze opleiding bestaat uit minimaal 2 perioden (INSPIRATIEWEKEN) en kan nog worden afgesloten met een trainers opleiding (Train de Trainer).

Voor wie is deze opleiding geschikt:
Deze coachopleiding is geschikt voor iedereen die zich als zelfstandig werkend integraal wil vestigen. Wat onze deelnemers gemeen hebben is pro-activiteit, affiniteit met balans en vitaliteit en zijn open-minded. Vooropleiding is niet nodig.  Deelnemers zijn bijnvoorbeeld: P&O medewerker, HR adviseur, fysiotherapeut, lichaamswerker, consultant, manager, bedrijfscoach en iedereen die vanuit intrinsieke motivatie zich wil ontwikkelen tot coach. Tijdens de opleiding werk je ook aan je eigen goei!

Onze dlnmrs beschikken over HBO werk – en denkniveau en hebben grote affiniteit met gezondheid, vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling.

Klik hier voor meer informatie.

Kijk hier wat onze deelnemers erover zeggen.