Maak kennis met Vilna

Bekijk de sfeer van een seminar

Luister naar reacties van deelnemers

Vilna.nl verzorgt seminars en VIP-coaching voor een slim en makkelijk leven.
Dit voor een ieder die bereid is te investeren in kwaliteit van leven en werk. Wij leren je anders kijken naar jezelf en/of je organisatie. Wij stomen mens en organisaties klaar voor de toekomst door het creëren van een duurzame voedingsbodem voor innovatie.
Zo ervaar je de kracht van zelfsturing, haal je persoonlijk veel inzichten en geef je jezelf of je organisatie een nieuwe dynamiek.
Zowel bedrijven die hun organisatie willen “empoweren”of een particulier biedt Vilna.nl mogelijkheden. Kijk gerust rond op de website of neem contact op voor meer info.

Al onze seminars zijn ervaringsgerichte programma’s waarin theorie, demonstraties en persoonlijke oefeningen elkaar afwisselen. Intensief, met de volste aandacht, en met heel veel plezier!!
Breinvriendelijk leren is ons uitgangspunt. Dat houdt in: met zo min mogelijk inspanningen en zo veel mogelijk plezier, zaken eigen maken.
Om die reden heeft Vilna besloten haar seminar te verrijken met  muzikale intermezzo’s, cabareteske acts en veel beweging. Hierdoor wordt een seminar een ervaring om nooit te vergeten.
Onze bevlogenheid laat je meenemen in een wereld waar “Anything is possible” en laat inzien dat wat je wilt, ook omgezet kan worden in daden.
’s Ochtends is er tijd voor theorie en demonstraties, ‘s middags ga je zelf aan de slag en op een aantal avonden is er een heel verrassend ontspannen facultatief programma.